Koopwoningen in Hoofddorp

null
Hiermakelaars team

Hoofddorp

Ben je op zoek naar een koophuis in Hoofddorp? Ontdek ons uitgebreide aanbod van woningen in populaire wijken en straten zoals Toolenburg, Hoofdvaart, IJweg, Floriande, Hoofdweg, en meer. Met onze expertise helpen we je graag bij het vinden van jouw droomhuis in Hoofddorp. Van ruime gezinswoningen tot moderne appartementen, wij zorgen altijd voor een passende woning. Neem vandaag nog contact met ons op en laten we samen je zoektocht naar een huis in Hoofddorp starten!

Wil je een woningtaxatie in Hoofddorp of ben je op zoek naar een verkoopmakelaar in Hoofddorp? Ook daarvoor kun je contact met ons opnemen.

Huizen te koop in Hoofddorp

no real estate found

CENTRUM

Het centrum van Hoofddorp is gelegen rond het Marktplein/Beursplein. Vanwege de geluidscontouren van Schiphol kan Hoofddorp niet naar het oosten uitbreiden. Hierdoor ligt het winkelcentrum niet centraal maar aan de oostzijde van de stad. Er bevinden zich ruim 300 winkels in het stadshart.

INWONERS

Hoofddorp is de afgelopen decennia een grote plaats geworden: in 1970 woonden er nog zo’n 9.000 mensen in het dorp, in 2009 al meer dan 73.000. De verwachtingen zijn dat Hoofddorp in 2020 ruim 90.000 inwoners heeft, dit komt vooral door de nieuwbouwwijken die in het zuiden en westen van Hoofddorp gebouwd en gepland zijn.

UITBREIDINGEN

De gemeente Haarlemmermeer bouwt aan de toekomst, waarbij in een groot gebied aan de westkant van Hoofddorp en Nieuw-Vennep ruim 15.000 woningen woningen worden gebouwd. Het grootste deel hiervan zal onderdeel worden van Hoofddorp.

BEDRIJVEN

Aan de oostkant van Hoofddorp liggen de bedrijventerreinen Beukenhorst (bij Station Hoofddorp) en De Hoek (aan de Kruisweg, bij de Rijksweg A4). Aan de zuidkant liggen Graan voor Visch-Zuid en De President.

Door de gunstige ligging van Hoofddorp ten opzichte van Schiphol zijn er veel nationale en internationale ondernemingen gevestigd.

PARK VAN DE 21STE EEUW

Duizend hectare landbouwgrond, ingeklemd tussen de A4 en de Drie Merenweg, in het midden van Haarlemmermeer wordt het Park van de 21e eeuw. Het moet een publiekstrekker van formaat worden. Met bijvoorbeeld een festivalterrein. Met andere partijen wordt gesproken over een farm park, dat een showcase van de Nederlandse landbouw zou moeten worden. Verder zijn er ook plannen voor een innovatiecluster, een waterhotel, restaurants, sportvoorzieningen en – als klap op de vuurpijl – een internationaal conceptpark rond het thema Holland.

Verkochte woningen in Hoofddorp

no real estate found

HIER is dé makelaar van de Haarlemmermeer

Wij helpen je graag bij de koop van jouw droomhuis!