Online bieden

Uniek! Transparantie voor de koper en verkoper met ‘Online bieden’.

Het is toch logisch dat je zo snel mogelijk op de hoogte wilt zijn als een bod op jouw woning is uitgebracht? Het lijkt logisch, maar zo logisch is dat niet. Je bent afhankelijk van de makelaar en wanneer hij of zij tijd heeft om het uitgebrachte bod op jouw woning aan jou door te geven. Bij Hier Makelaars behoort deze ‘vertraging’ tot het verleden. Wij willen graag transparantie voor jou als verkoper en voor jouw aspirant koper en bieden de mogelijkheid aan de aspirant koper om online een bod uit te brengen op jouw woning. Een bod kan hiermee in vier eenvoudige stappen worden uitgebracht. Het uitbrengen van een bod wordt hiermee kinderspel. Het bod kan worden uitgebracht via onze website met een smartphone, tablet, laptop of desktop. Snel en simpel…..

Zodra de aspirant koper een bod op jouw woning heeft uitgebracht, ontvang jij als verkoper van Hier Makelaars een e-mail notificatie met een samenvatting van het uitgebrachte bod. Hierdoor ben je direct en volledig op de hoogte van het geboden bedrag en de randvoorwaarden waaronder de bieder het bod heeft uitgebracht.

Als de makelaar van Hier Makelaars vervolgens contact met jou opneemt om het bod te bespreken, ben je dus al volledig op de hoogte van de inhoud van de bieding!

Drempelverlagend en volledig

Sinds 2009 bieden wij de aspirant koper de mogelijkheid om online een bod uit te brengen. In de praktijk is dit de afgelopen jaren een succes gebleken, waarbij de aspirant koper het eenvoudig wordt gemaakt online een bod uit te brengen. Inmiddels hebben wij deze mogelijkheid doorontwikkeld en verbeterd. Zo kunnen potentiële kopers voor het uitbrengen van een bod op onze website bij jouw woning direct alle voor de aspirant koper relevante documenten downloaden, zoals de kadastrale gegevens, de roerende zakenlijst, de vragenlijst en bij appartementsrechten alle stukken van de vereniging van eigenaren. Zo is de bieder volledig geïnformeerd als hij een bod wil uitbrengen zonder enige vertraging en zonder tussenkomst van onze medewerkers, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Korte lijnen

Zodra het bod is uitgebracht nemen wij binnen 24 uur contact op met de aspirant koper om die bieding door te spreken, dus ook in het weekend! Vervolgens zullen wij met jou contact opnemen om het bod door te spreken en je adviseren in de te nemen vervolgstappen. Als wij jou bellen om je te informeren, ben je bij dus al volledig op de hoogte van het uitgebrachte bod!

HIER is dé makelaar van de Haarlemmermeer

Wij helpen je graag bij de koop van jouw droomhuis!