Aankoopmakelaar in Nieuw-Vennep en Hoofddorp

Hiermakelaars team

Hier Makelaars, al jaren de nummer één aankoopmakelaar in Nieuw-Vennep en Hoofddorp

Het kopen van een huis is voor de meeste mensen geen alledaagse bezigheid, er komen veel zaken op je af. Wanneer je enthousiast bent over een huis, is het erg lastig is om ook nog rationeel te handelen, reden temeer om je bij de koop van een huis te laten begeleiden door onze ervaren aankoopmakelaars. Onze lokale kennis en ervaring zorgen ervoor, dat jij met zekerheid jouw droomhuis kunt kopen.

Waarom een aankoopmakelaar?

Het is zeer belangrijk om een NVM aankoopmakelaar in te schakelen die de belangen van de koper behartigt. Als woningzoekende is het vaak onduidelijk wat de rol van de verkopend makelaar precies is. Maar de verkoop makelaar behartigd echter alleen de belangen van de verkopers, alhoewel het soms kan overkomen alsof de verkopend makelaar ook opkomt voor de belangen van de woningzoekende. Dit is echter nooit het geval. De makelaar behartigt altijd de belangen van óf de verkoper, óf de koper. Het is niet mogelijk dat de verkoopmakelaar de belangen van beide partijen te behartigt. Een makelaar is dus nooit onpartijdig.


hier-makelaars-aankoopmakelaar-Dennis-verkopen-huis-woning-te-koop-te-huur-hoofddorp-woningmarkt-broker-haarlemmermeer-online-bieden


Full service begeleiding bij de aankoop van een huis

Onze aankoopbegeleiding gebeurt via een stappenplan welke wij tijdens een kennismakingsgesprek met jou doornemen. Eerst worden jouw woonwensen in kaart gebracht en daarna volgen – in overleg met jou – de bezichtigingen van de woningen, onze bevindingen en ons advies. Naast een gedegen waardebepaling en een beoordeling van de bouwkundige staat van jouw droom woning, begeleiden wij je uiteraard ook bij de onderhandelingen, de juridische en contractuele afhandeling van de koopakte en de uiteindelijke oplevering van de woning. Zo nemen wij samen met jou de koopakte bij ons op kantoor door, waarna de akte door jou wordt ondertekend. Verder begeleiden wij jou tot en met de afhandeling bij de notaris.

Hier Makelaars is tevens verkoopmakelaar in Hoofddorp en Nieuw-Vennep. Daarnaast kun je bij ons terecht voor taxatie in Haarlemmermeer.

Kopen onder voorbehoud

Tijdens de onderhandelingen maakt onze aankoopmakelaar in overleg met jou afspraken over de condities waaronder je de koop wilt sluiten. Onze aankoopmakelaar adviseert je hierover bij het bepalen van de aankoopstrategie.

De belangrijkste en meest voorkomende ontbindende voorwaarden zijn:

  • Voorbehoud van financiering
  • Voorbehoud van financiering met starterslening
  • Voorbehoud van Nationale Hypotheek Garantie
  • Voorbehoud van bouwkundig onderzoek
  • Voorbehoud verkoop eigen woning
  • Voorbehoud van bodemonderzoekhier-makelaars-aankoopmakelaar-Pascalle-verkopen-huis-woning-te-koop-te-huur-hoofddorp-woningmarkt-broker-haarlemmermeer-online-bieden


Aankoopbegeleiding voor starters

Ook als starter ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben inmiddels vele starters mogen begeleiden bij het kopen van hun eerste woning. Het is overigens afhankelijk van je persoonlijke situatie of het mogelijk en/of verstandig is de door jouw gekochte woning met een starterslening te financieren. Wij adviseren jou graag over de mogelijkheden.

 

HIER is dé makelaar van de Haarlemmermeer

Wij helpen je graag bij de koop van jouw droomhuis!