Welkom in Nederland!

Overweeg je om in Nederland te gaan wonen?

Als MVA gecertificeerde expatmakelaar en lid van de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars) houden wij ons dagelijks bezig met de aan- en verkoop van woningen in Haarlemmermeer en omgeving. Wij hebben toegang tot funda.nl en pararius.com en hebben jarenlange ervaring op de lokale markt.

Waarom kiezen voor een makelaar?

Onze makelaars kunnen je voorzien van nuttige informatie over woningen en buurten. Wij zijn bekend met de markt, de gebieden en beschikken over onderhandelingsvaardigheden en voldoende kennis van het proces dat essentieel is voor succes op de vastgoedmarkt. Dagelijks screenen wij het woningaanbod, de woningen die aan je zoekprofiel voldoen worden per e-mail toegestuurd.

Overeenkomst en overdracht

Als we tot een overeenkomst komen, bevestigen we alle voorwaarden en controleren we de koopakte. Nadat de voorwaarden in de koopakte zijn vervallen en de hypotheek rond is, begeleiden wij bij de inspectie en de juridische overdracht. Wij begeleiden je graag en helpen bij het vinden van een plek waar jij je thuis voelt, dus neem gerust contact met ons op om een afspraak in te plannen met een van onze makelaars! Tijdens het gesprek brengen wij je woonwensen en behoeften in kaart en lichten wij onze werkwijze toe.

Stuur ons een berichtje

HIER is dé makelaar van de Haarlemmermeer

Wij helpen je graag bij de koop van jouw droomhuis!