Professionele taxatie in Nieuw-Vennep & Hoofddorp

Hiermakelaars team

Taxateur Hoofddorp en Nieuw-Vennep

Je hebt een woning gekocht, je wilt je woning verbouwen of je wilt je hypotheek oversluiten en de waarde van jouw woning bepalen. In deze situatie’s kan de bank een gevalideerd taxatierapport van een erkend woning taxateur verlangen met daarin de waardebepaling van jouw huis. Jij en de bank moeten er immers op kunnen vertrouwen dat de door de taxateur getaxeerde waarde van de woning juist is.

De taxatierapporten die uitgegeven worden door Hier Makelaars worden geaccepteerd door iedere in Nederland erkende geldverstrekkende instelling. Vraag hier je taxatierapport aan, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om je te informeren over de te volgen taxatieprocedure van jouw woning.

Heb je verkoopplannen? Vraag dan een vrijblijvende en kosteloze waardebepaling aan van jouw woning.


Tijdens de taxatie let op onze taxateur op de volgende aspecten

  • staat van onderhoud;
  • inhoud en oppervlakte;
  • functionele indeling;
  • kwaliteit van constructie en gebruikte materialen;
  • rechten en plichten, zoals erfpacht en recht van overpad;
  • ligging van de woning in de directe omgeving.


Onze taxateur neemt indien nodig contact op met de gemeente voor informatie over het bestemmingsplan. Verder doet hij kadastraal onderzoek om te zien of de constateringen in -en om de woning overeenkomen met de gegevens van het Kadaster. Mede op basis van bovenstaande gegevens kan onze taxateur de waarde van jouw woning berekenen.

Nieuw-Vennep
Nieuw-Vennep
Meer informatie
Haarlemmermeer
Haarlemmermeer
Meer informatie

Kies voor een betrouwbare NWWI-taxatie


Hier Makelaars is aangesloten bij het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI). Of je nu een woning wilt laten taxeren in Hoofddorp of Nieuw-Vennep, wij hebben jarenlange kennis van deze regio om een gedegen NWWI-taxatierapport te leveren. Wij begrijpen het belang van een officieel erkend taxatierapport bij bijvoorbeeld het aanvragen van een hypotheek, het verkrijgen van een verzekering of bij juridische doeleinden.


Met onze grondige kennis van de NWWI-richtlijnen en onze ervaring in Hoofddorp en Nieuw-Vennep kunnen wij je een professionele en objectieve taxatie garanderen. Ons doel is om je snel en efficiënt te voorzien van een betrouwbaar taxatierapport dat voldoet aan de vereiste normen.


Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je helpen. Wij staan ook graag voor je klaar als aankoopmakelaar en verkoopmakelaar in Haarlemmermeer.


HIER is dé makelaar van de Haarlemmermeer

Wij helpen je graag bij de koop van jouw droomhuis!