Nederlandse coöperatieve vereniging van makelaars en taxateurs in onroerende goederen (NVM) U.A -NVM

De NVM is de grootste Nederlandse vereniging voor makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Ze bestaat sinds 1898 en heeft haar verenigingsbureau in Nieuwegein. De NVM is actief in alle marktsegmenten en geeft doelgerichte ondersteuning aan de aangesloten leden. Namens de leden zorgt de NVM voor krachtige belangenbehartiging richting overheid en politiek. Bij de NVM zijn ruim 4100 makelaars en taxateurs aangesloten.


Ga naar de website van NVM

Aangesloten&nsbp;bij

Hier Makelaars is aangesloten bij de belangrijke brancheorganisaties en verenigingen, zoals de NVM, NWWI en VastgoedCert
Kwaliteitsregister van makelaars en taxateurs - vastgoedcert.

De Stichting VastgoedCert heeft als doel de kwaliteit en vakbekwaamheid van makelaars o.z. te waarborgen en waar mogelijk te verbeteren. Gecertificeerde makelaars in onroerende zaken worden bij VastgoedCert op basis van hun vakbekwaamheid geregistreerd.


Ga naar de website VastgoedCert

Nederlands woning waarde instituut - NWWI

Het NWWI, valideert (keurt) rapporten van woningtaxaties van aangesloten taxateurs en ziet erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijke richtlijnen is opgesteld. Geldverstrekkers, intermediairs en consumenten krijgen zo heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxaties die inzicht geven in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen.


Ga naar de website van NWWI