Verkocht

Dorpstraat 54

NIEUW-VENNEP
€ 495.000,- K.K.
131㎡Woonoppervlakte
6Kamers
175㎡Perceeloppervlakte
Dorpstraat 54 0
  • Beschrijving

    ~~ English text below ~~

    In de oude dorpskern van Nieuw-Vennep gelegen zeer fraai uitgebouwde en modern afgewerkte tussenwoning met diepe achtertuin van ruim 12 meter op het zonnige noordwesten.
    Aan de voorzijde een ruime en zonnige voortuin (5x6 meter, 2020) met vrij uitzicht. Door de ligging is het hier heerlijk rustig, autoluw en kindvriendelijk met voldoende parkeergelegenheid.
    De royale woonkamer van voor naar achterzijde geniet een unieke lichtinval door de 3 geïntegreerde dakramen in de uitbouw en de glazen pui met vouwdeuren over de volle breedte van het huis.

    Ligging
    In de groenrijke wijk Welgelegen, op steenworp afstand van winkelcentrum “de Symfonie” en nabij winkelcentrum Getsewoud in Nieuw Vennep. Gunstig gelegen ten opzichte van openbare voorzieningen, scholen, speelgelegenheden voor kinderen, zwembad en sportfaciliteiten. Diverse uitvalswegen (A4/A44) liggen op 5 minuten met de auto, het treinstation Nieuw-Vennep biedt directe verbindingen naar Amsterdam, Leiden, Den Haag, en de luchthaven Schiphol, en er is een snelbusverbinding (Haarlem/Schiphol/Amsterdam), beide op 5 minuten fietsafstand.

    Begane grond
    Entree, hal met garderobe, meterkast (in 2023 vernieuwd en voorzien van 3 fasen) en modern toilet met wandcloset en fontein. De lichte doorzon woonkamer is voorzien van een grote bio ethanol doorkijkhaard (gas aansluiting aanwezig), met aan de voorzijde het zitgedeelte en aan de achterzijde de woonkeuken. De luxe en compleet uitgevoerde keuken beschikt over een kookeiland en inbouwapparatuur, waaronder: vaatwasser, koel-/vriescombinatie, inductiekookplaat met geïntegreerde afzuigunit, oven (met sliding door), combimagnetron, warmhoud lade (allen van het merk NEFF) en een Quooker. De keuken is afgewerkt met een keramisch aanrechtblad.
    Vanuit de keuken is er via de harmonica schuifpui toegang naar de onderhoudsvriendelijke achtertuin (2019), die is uitgerust met een bankirai vlonder terras, sierbestrating en kunstgras. Tevens bevindt zich in de tuin een vrijstaande stenen berging (ca. 7m2) welke is voorzien van elektra en verlichting.
    De gehele begane grond (hal, woonkamer en keuken) is voorzien van een lichte plavuizen vloer met comfortabele vloerverwarming, LED lichtplan en zijn er speakers in het plafond ingebouwd.

    1e verdieping
    Overloop met toegang tot alle vertrekken. Aan de achterzijde van de woning bevinden zich twee ruime slaapkamers. En aan de voorzijde bevinden zich een slaapkamer met een schitterend uitzicht over het plantsoen - evenals de badkamer.
    De luxe afgewerkte badkamer beschikt over een dubbele wastafel in meubel, design radiator en wandcloset. De gehele eerste verdieping is voorzien van een PVC vloer gelegd in visgraatmotief.

    2e verdieping
    Lichte overloop met wasmachineaansluiting en biedt toegang tot de stook- en bergruimte. Vanaf de overloop is tevens de vierde slaapkamer bereikbaar. Deze royale zolderslaapkamer is voorzien van twee dakkapellen (die beide doorlopen tot op de overloop en de stookruimte) en extra bergruimte achter de knieschotten. De ramen op deze verdieping zijn voorzien van plissee’s en horren. Deze verdieping is eveneens voorzien van een PVC vloer gelegd in visgraatmotief.

    Bijzonderheden:
    De woning is voorzien van dubbele beglazing; de begane grondvloer is opgebouwd uit een isolerende folie en vloerverwarming; Schilderwerk buiten in 2022 uitgevoerd; dakgoten voor en achter zijn in 2021 vernieuwd; de woning is volledig voorzien van glad stucwerk (zowel de wanden als de plafonds); de plafonds zijn door de hele woning voorzien van trimless inbouwspots; de uitbouw (2017) is voorzien van drie op afstand te bedienen Velux dakramen; de onderhoudsvriendelijke vouwdeur is uitgevoerd met HR++ glas; tussen de woonkamer en woonkeuken is een gasaansluiting aanwezig voor het plaatsen van een gashaard; in 2017 zijn alle radiatoren vernieuwd; alle elektra (2017) in de woning en de meterkast (2023, 3 fasen) zijn vernieuwd; de voortuin is in 2020 aangelegd en voorzien van drie fietspalen waaraan fietsen kunnen worden vastgezet, de achtertuin is in 2019 aangelegd; ideale ligging voor een gezin met kinderen door de autoluwe en rustige ligging van de woning.

    Persoonlijke noot bewoner:
    “We hebben meer dan 11 jaar met veel plezier in dit huis gewoond en zullen zowel het huis als de straat enorm missen. Het is een fijne gezinswoning gelegen in een straat met een echt dorps karakter. Waar men op elkaar let (zonder dat het vervelend is) en er spontane borrels met live muziek plaatsvinden, waar vind je dat nog?”

    Ligging:
    “De reden waarom wij in Nieuw-Vennep zijn komen wonen, is vanwege de “centrale” ligging. Ook Utrecht en Rotterdam zijn met de auto goed te doen. Kinderen kunnen vrij spelen en het hele blok om rennen/fietsen of naar de speeltuin gaan zonder een straat over te hoeven steken. Daarnaast hebben we ’s ochtends zon aan de voorkant, waarbij het héérlijk vertoeven is op het bankje in de voortuin, en vanaf de middag laat de zon zich zien in de achtertuin.”

    Begane grond:
    “De woonkeuken vormt het kloppend hart van het huis en de lichtinval in deze ruimte moet je gewoon ervaren. Zodra het enigszins mogelijk is, gaat de 2.60 meter hoge schuifpui over de gehele breedte open en dan vloeit binnen geheel naadloos over in buiten. Dit is echt genieten. Bovendien blijft tijdens het koken het contact behouden met de mensen in de woonkamer, aan de eettafel en in de tuin. Dit is iets wat wij belangrijk vonden tijdens het ontwerpen van de woonkeuken.”

    1e verdieping:
    “Bij het indelen van de ruimtes op de eerste verdieping was onze prioriteit om ze zo efficiënt mogelijk in te richten. Daarom hebben we tussen de twee grote slaapkamers een gedeelde kastenwand laten bouwen, zodat er geen grote kledingkast onnodig veel ruimte in beslag neemt. Ook in de badkamer hebben we creatieve oplossingen toegepast vanwege het beperkte oppervlak, zoals het gebruik van lichte materialen en het installeren van een groter raam en een inklapbare douchecabine.”

    2e verdieping:
    “Door het plafond niet te verlagen, hebben we een gevoel van ruimtelijkheid gecreëerd. Op warme dagen is het mogelijk om twee ramen tegenover elkaar te openen, wat zorgt voor een koele luchtstroom. Dit, samen met de overvloedige natuurlijke lichtinval, maakt het verblijf (ook werken vanuit huis) in deze ruimte zeer aangenaam.”

    English text

    Located in the old village center of Nieuw-Vennep, this beautifully extended and modernly finished terraced house boasts a deep backyard of over 12 meters facing the sunny northwest. At the front, there is a spacious and sunny front garden (5x6 meters, 2020) with unobstructed views. Due to its location, it is wonderfully peaceful here, with little traffic and child-friendly surroundings, along with ample parking space. The spacious living room from front to back enjoys unique light thanks to the 3 integrated skylights in the extension and the glass facade with folding doors spanning the full width of the house.

    Location
    Situated in the green-rich neighborhood of Welgelegen, just a stone's throw away from the "de Symfonie" shopping center and near the Getsewoud shopping center in Nieuw Vennep. Conveniently located in relation to public amenities, schools, children's play areas, swimming pool, and sports facilities. Several highways (A4/A44) are a 5-minute drive away, as well as Nieuw-Vennep train station (with direct connections to Amsterdam, Leiden, The Hague, and Schiphol Airport) and an express bus link (Haarlem/Schiphol/Amsterdam), both within a 5-minute cycling distance.

    Ground floor
    Entrance hall with wardrobe, meter box (renewed in 2023 and equipped with 3 phases), and modern toilet with wall-mounted toilet and fountain. The bright living room features a large see-through fireplace (bioethanol), with the seating area at the front and the kitchen-dining area at the back. The luxurious and fully equipped kitchen includes a kitchen island and built-in appliances, including a dishwasher, fridge/freezer, induction hob with integrated extractor unit, oven (with sliding door), microwave/oven combination, warming drawer (all NEFF branded), and a Quooker. The kitchen is finished with a ceramic countertop. From the kitchen, there is access to the low-maintenance backyard (2019), equipped with a bankirai decking terrace, paving, and artificial grass. Additionally, there is a detached stone shed (approx. 7m2) in the garden. The entire ground floor (hall, living room, and kitchen) features light-colored tiled flooring with comfortable underfloor heating, LED lighting, and built-in ceiling speakers.

    1st floor
    Landing providing access to all rooms. At the rear of the house are two spacious bedrooms, and at the front is a bedroom with a magnificent view over the greenery, as well as the bathroom. The luxurious finished bathroom features a double washbasin, design radiator, and wall-mounted toilet. The entire first floor is fitted with PVC flooring laid in a herringbone pattern.

    2nd floor
    Bright landing with washing machine connection and access to the combi-boiler and storage room. From the landing, the fourth bedroom is also accessible. This spacious bedroom features two dormer windows (both extending onto the landing and the combi-boiler room) and additional storage space behind the knee walls. The windows on this floor are equipped with pleated blinds and insect screens. This floor also features PVC flooring laid in a herringbone pattern.

    Additional features:
    The property is equipped with double glazing; the ground floor is constructed with insulating foil and underfloor heating; exterior painting carried out in 2022; roof gutters at the front and back were renewed in 2021; the property is fully plastered (both walls and ceilings); trimless recessed spotlights are installed throughout the property; the extension (2017) is fitted with three remotely operated Velux roof windows; the low-maintenance folding door is fitted with HR++ glass; there is a gas connection between the living room and kitchen for installing a gas fireplace; all radiators were replaced in 2017; all electrical wiring in the property (2017) and the meter cupboard (2023, 3 phases) have been renewed; the front garden was landscaped in 2020 and features three bicycle pedestals for securing bikes, the backyard was landscaped in 2019 and nearly to maintenance free; ideal location for a family with children due to the car-free and quiet location of the property.


    Personal story home owner:
    "We have lived with great pleasure in this house for more than 11 years, and we will miss both the house and the street immensely. It's a lovely family home situated in a street with a truly village-like character. Where people look out for each other and spontaneous gatherings with live music take place, where else can you find that?"

    Location
    We chose to move to Nieuw-Vennep due to its "central" location. Utrecht and Rotterdam are also easily reachable by car. Children can play freely and explore the entire block or visit the playground without needing to cross any streets. Additionally, we enjoy morning sun at the front of the house, providing a delightful spot to sit on the bench in the front yard and from the afternoon onwards we will have the sun in the backyard.

    Ground floor
    "The kitchen-dining area is the heart of the home, and the natural light in this space must be experienced personally. As soon as we can, we open the 2.60-meter-high sliding doors across the entire width, seamlessly blending indoor and outdoor living. Moreover, during cooking, you can maintain contact with people in the living room, at the dining table, and in the garden, something we found important during the design of the kitchen-dining area."

    First floor
    "When arranging the spaces on the first floor, our priority was to make them as efficient as possible. Therefore, we had a shared built-in wardrobe installed between the two large bedrooms, so that no large wardrobe unnecessarily occupies space. We also applied creative solutions in the bathroom due to the limited space, such as using light materials and installing a larger window and a foldable shower cabin."

    Second floor
    "By not lowering the ceiling, we created an and spacious room. On warm days, it is possible to open the two windows opposite each other, ensuring cool airflow. This, combined with abundant natural light, makes staying (also working from home) in this room very pleasant."
  • Specificaties

    Constructie

    • WoonobjectWoonhuis
    • WoningstypeEengezinswoning
    • WoningssubtypeTussenwoning
    • Bouwjaar1969
    • Constructie soortBestaande bouw

    Voorzieningen

    • EnergielabelC
    • Voorzieningentv kabel, Dakraam, Natuurlijke ventilatie
    • VerwarmingCV ketel
    • Warm waterCV ketel, DOORSTROOMBOILER
    • CV ketelGas
    • IsolatieDakisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas

    Intertior

    • BinnenruimteGoed tot uitstekend
    • Slaapkamers4
    • Badkamers1
    • Inhoud410㎥
    • Woonoppervlakte131㎡
    • Aantal kamers6

    Buitenruimte

    • Onderhoud buitenGoed tot uitstekend
    • BuitenruimteAchtertuin, Voortuin
    • TuinliggingNoordwest
    • Perceeloppervlakte74㎡
    • Schuur / Berging

    Kosten

    • Prijs € 495.000,- K.K.
    • OpleveringIn overleg
    • StatusVerkocht
  • Streetview

HIER is dé makelaar van de Haarlemmermeer

Wij helpen je heel graag met de aankoop van jouw droomhuis!